TESTAREA MOLECULARĂ CARIS

Fiecare persoană este unică. Din punct de vedere a geneticii este imposibil de a găsi două persoane identice. Organismele oamenilor reacționează diferit la influența factorilor mediului intern și extern. Sănătatea și bolile nu sunt o excepție. Oamenii nu suportă la fel unele și aceleași boli, în special, când vorbim despre așa o afecțiune cum este cancerul.

Există multe diversități de cancer, asupra apariției și creșterii sale în mare măsură influiențează proprietățile individuale ale organismului uman (factorii ereditari, viciile, starea generală de sănătate, bolile suportate și altele).

Tradițional, tratamentul cancerului presupune scheme standard. După stabilirea diagnozei, se alege una dintre schemele corespunzătoare. Însă, așa cum arată practica, pacienții cu același diagnostic pot reacționa diferit la terapia standard.

Uneori tumoarea malignă nu reacționează suficient la tratament, sau în genere nu răspunde la terapie și continuă să progreseze. În asemenea cazuri tratamentul cancerului presupune aplicarea schemei alternative standard de chimioterapie, care de asemenea își demonstrează eficiența sau ineficiența numai în proces. Aceasta conduce la faptul, că pacientul își pierde timpul neprețuit. În acest caz chimioterapia ineficientă provoacă o daună suplimentară sănătății.

Caris Molecular Intelligence — pasul spre individualizarea tratamentului în oncologie

La etapa modernă există posibilitatea de a determina preparate eficiente în fiecare caz concret – pe calea analizei moleculare a mostrei tumorii. Doar o analiză complexă permite determinarea atât a preparatelor eficiente, cât și ineficiente, precum și preparatele potențial eficiente pentru chimioterapie. Inclusiv și cele, care în cazul fixării diagnosticului, tradițional în genere nu se examinează (dar în unele cazuri se poate întâmpla, ca cea mai mare eficiență o demonstrează nu chimioterapia standard, dar acea, care de obicei, se aplică în acest diagnostic).

Caris Molecular Intelligence™ reprezintă o analiză a mostrei tumorii, care permite de a alege preparate pentru chimioterapie, cele mai potrivite pentru tratamentul eficient al cancerului în fiecare caz clinic separat. Acest oncotest se desfășoară la nivel molecular și este orientat spre detectarea marcherilor cancerigeni («indicatori») ai tumorii, are în totalitatea sa crează „amprenta” sa unicală.

Testarea Caris oferă posibilitatea medicului curant de a selecta un asemenea plan de tratare a cancerului, care va arăta cea mai mare eficiență în lupta cu afecțiunile oncologice a pacientului.

Caris Molecular Intelligence  reprezintă posibilitatea de a alege pentru fiecare pacient o schemă individuală de chimioterapie, în funcție de particularitățile structurii tumorii. Profilarea este deosebit de actuală în tratamentul tipurilor rare, agresive și metastatice.

Testarea Caris poate fi efectuată pe orice probă a tumorii, inclusiv cancerul glandei mamare, cancerul ovarian, cancerul intestinului, cancerul pulmonar, melanoma și alte boli oncologice.

Metoda de «probe și greșeli» nu mai este acceptabil în tratamentul bolilor oncologice.

Mai multe informații găsiți pe următoarele site-uri:

www.caris-amaxa.com

 www.carislifesciences.com

 www.carislifesciences.eu

Despre companie

Caris este lider în domeniul medicinii diagnostice, prognostice și teranosticii.

Despre laborator

Laboratorul Caris este amplasat în orașul Finix, SUA și ocupă suprafața de 5600 metri pătrați.