TESTAREA MOLECULARĂ CARIS

AMAXA REPREZENTANT OFICIAL  CARIS

Молекулярное тестирование Caris

Caris Molecular Intelligence un pas în către individualizarea tratamentului în oncologie.

Саrіѕ Molecular Intelligence™ este analiza probei de tumoare, care permite de a selecta medicamentele chimioterapice, care sunt cele mai potrivite pentru un tratament eficient al cancerului intr-un anumit caz clinic.  Acest test oncologic este realizat la nivel molecular și are ca scop identificarea markerilor (“indicatorilor”) tumorii, care creează împreună o “amprentă” unică.

Testarea Caris permite medicului curant să aleagă un astfel de plan de tratament a cancerului, care va demonstra cea mai mare eficacitate în lupta pacientului împotriva cancerulu.

Caris Molecular Intelligence — este o oportunitate de a alege pentru fiecare pacient un regim individual de chimioterapie, în funcție de caracteristicile structurii tumorii acestuia. Profilarea este deosebit de relevantă în tratamentul cancerelor rare, agresive și metastatice.

Informații pentru pacienți

Informații pentru specialiști

CUM FUNCȚIONEAZĂ CARIS MOLECULAR INTELLIGENCE?

Caris Molecular Intelligence combină o analiză aprofundată și precisă a profilului markerilor tumorali ai pacientului și o revizuire extensivă a studiilor clinice, care oferă clientului informații despre tipurile de tratament în cazurile în care tratamentele standard nu sunt adecvate.

Medicul oncolog trimite
proba de tumoră
 în laboratorul Caris

Laboratorul Caris din SUA
 testează eșantionul
 pentru prezența de biomarkeri 

Specialiștii Caris analizează
 rezultatele de testare
 și le compară cu un semnele
din baza de date

Se creează un raport,
 care conține recomandări
 privind planul individual
 de tratament

DORIȚI SĂ AFLAȚI MAI MULTE DESPRE CARIS MOLECULAR INTELLIGENCE?

Comandați un apel și specialistul nostru vă va contacta când dvs. doriți!

Vă rugăm să indicați numărul de telefon complet.
Numărul trebuie să înceapă cu semnul “+” și să conțină codul țării și codul orașului /operatorului de telefonie mobilă.

De asemenea, puteți vizita site-ul dedicat

Caris Molecular Intelligence™ : caris-amaxa.com

DESPRE COMPANIA CARIS LIFE SCIENCES

Caris Life Sciences este o companie lider în domeniul științelor biologice, care lucrează asupra implementării conceptului de medicină de precizie. Caris Molecular Intelligence™ este primul și cel mai mare serviciu de profilare a tumorilor din industrie, care oferă medicilor-oncologi cele mai eficiente din punct de vedere clinic opțiuni de tratament potențial, disponibile până în prezent pentru a individualiza tratamentul cancerului.

MISIUNEA CARIS

Angajații companiei Caris Life Sciences® ajută la sute de pacienți din întreaga lume în fiecare zi, oferind servicii de diagnosticare, prognoză și teranostică. Considerăm că cele mai bune metode de diagnostic ne permit să dezvoltăm metode de tratament mai eficiente și, în final, să obținem rezultate mai bune pentru pacienții care suferă de cancer și alte boli grave.

PERFECȚIUNEA TEHNICO-ȘTIINȚIFICĂ A COMPANIEI CARIS

Menținerea serviciilor la cel mai înalt nivel și asigurarea relevanței clinice este posibilă datorită activității unei echipe specializate formate din experți clinici și medicali de înaltă calificare din compania Caris, care supraveghează și monitorizează procesul investigațiilor de laborator, calitatea cercetării, precum și procesul de studiere a datelor reale privind markerii tumorali.   

CELE MAI ÎNALTE STANDARDE DE CERCETARE DE LABORATOR CARIS

Compania Caris oferă o serie de teste de laborator importante și servicii de analiză care sunt efectuate în laboratorul nostru cu o suprafață de 6.000 de metri pătrați, situat în Phoenix, autorizat și certificat în conformitate cu Legea privind îmbunătățirea performanței laboratoarelor clinice (Clinical Laboratories Improvement Act (CLIA), precum și în conformitate cu legislația statului New York.

Laboratoarele Caris Life Sciences® au următoarele certificate:

  • ISO 15189:2012
  • Caris MPI: CLIA: 03D1019490
  • Licența de activitate a laboratoarelor din statul New York prin Programul de certificare (NY Lab License CMP)
  •  

Mai multe informații puteți afla pe următoarele site-uri: