DESPRE NOI

CINE SUNTEM NOI

Amaxa are o experiență de peste 10 ani.

Amaxa este compania farmaceutică, specializată în produse pentru oncologie, hematologie, neonatologie și un spectru vast de produse eliberate fără rețete.

Specializarea noastră de bază constă în domeniul elaborării și promovării produselor pe piața farmaceutică.

Echipa Amaxa constă din profesioniști experimentați cu cunoștințe vaste în domeniul elaborării preparatelor medicamentoase și industria farmaceutică. Noi întreținem relații strânse cu specialiștii principal pe durata întregului process de cercetări și elaborări pentru fiecare dintre produsele și serviciile noastre.

Scopul companiei Amaxa este de a fi un jucător semnificativ pe piața farmaceutică, precum și să asigure livrări neîntrerupte a medicamentelor specializate.

Echipa de gestionare a Amaxa se bazează pe experiența multianuală în comercializarea produselor farmaceutice, oferirea datelor de expertiză în domeniul medical în cadrul constituirii unui parteneriat de succes, care sp ofere servicii flexibile și sigure pentru piețile internaționale.

MISIUNEA ȘI STRATEGIA NOASTRĂ

Misiunea noastră constă în asigurarea accesului la cele mai bune preparate și servicii medicale, care oferă oamenilor posibilitatea de a trăi mai mult și de a duce un mod de viață mai sănătos și mai activ.

Noi considerăm că totul ceea ce facem, este foarte important pentru oameni. Noi avem grijă de interesele partenerilor, clienților și pacienților noștri. În cadrul activității noastre noi ne orientăm spre clienții noștri și reacționăm rapid la necesitățile pacienților și personalului medical.

Strategia noastră se bazează pe constituirea unei companii farmaceurice, care este întotdeauna pregătită pentru ziua de mâine, folosind toate inovațiile și oportunitățile disponibile pentru creștere și dezvoltare.

Noi tindem spre creșterea forței noastre pe piață, extinderea geografiei și obținerea unui acces mai vast spre proiecte și produse noi.

În strategia noastră un rol de bază îl joacă parteneriatul.

DE CE AMAXA

Амакса

Noi propunem produse inovaționale, care salvează vieți.

Noi propunem produse cu adevărat necesare pentru sistemul de sănătate.

Noi propunem produse de cea mai înaltă calitate de la producătorii mondiali – flagmani în domeniul său.

Noi propunem produse, care ameliorează calitatea vieții noastre.

Noi propunem produse, care aduc armonie și frumusețe, și astfel, fac viața mai bună.

Noi propunem produse, care aduc încrederea în ziua de mâine pentru noi toți – doar ziua de mâine începe astăzi.

Noi propunem produse, de care suntem absoluți siguri.

Noi propunem oportunitatea de a Vă realiza potențialul, și, cu ajutorul colegilor, prietenilor și partenerilor, să facă viața mai armonioasă și mai sănătoasă.

SURSA DE INSPIRAȚIE AMAXA

Valorile corporative ale Amaxa este ceea, ce unește compania noastră în general și o face o organizație unică, care se deosebește de celelalte. Aceasta constituie temeiul lucrărilor noastre comune, a relațiilor noastre cu partenerii și clienții.

Amaxa este compania, unde inspirația și energia ajută oamenilor să depășească dificultățile și să primească plăcere de la munca sa. Aici fiecare colaborator știe, că aportul său este înalt apreciat și performanțele sale vor fi apreciate după merite. Oamenii se mândresc de faptul, că lucrează în compania Amaxa, pentru că ei au oportunitatea de a-și realiza potențialul.

Noi știm, cum să ascultăm, să respectăm și să înțelegem necesităților altor oameni, și aceasta ne ajută să creăm produse și să presteze serviciile, care sunt cu adevărat necesare. Noi înțelegem, că muncind în domeniul sănătății, purtăm răspundere pentru sănătatea și chiar viața oamenilor. Sănătatea oamenilor, calitatea și durata vieții sunt cel mai bun premiu pentru eforturile noastre.

OFERTA NOASTRA

Partenerilor
Colaboratorilor
Pacienților
Specialiștilor în domeniul sănătății

Noi știm, cum să gestionăm afacerea farmaceutică. Echipa noastră, care constă din specialiști în domeniul marketingului și vânzărilor, poate să organizeze înregistrarea și emiterea medicamentelor în termenii cei mai restrânși.

Amaxa se specializează și în domeniul marketingului mijloacelor medicamentoase. În portofoliul nostru noi deținem produse, care se produc sub brendul nostru în multe țări din lume.

Dacă căutați posibilități de a ieși pe aceste pieți, vă rugăm să ne contactați. Noi vom studia și vom analiza potențialul pieții pentru un produs concret, vom crea un plan de afaceri pentru dezvoltarea produsului și vom organiza lansarea lui. În afară de aceasta, noi putem organiza înregistrarea preparatelor, articolelor cu destinație medicală și suplimentelor alimentare.

Compania Amaxa este cointeresată în dezvoltarea profesională și personală a fiecărui colaborator. Noi oferim un loc de muncă într-un mediu dinamic, pozitiv, care stimulează inovațiile și asigură răspândirea cunoștințelor în toată compania, precum și un salariu competitiv. Noi utilizăm metodici performanțe și instrumente în domeniul gestionării personalului, orientat spre susținerea eficienței și perfecționării proceselor de lucru.

Sănătatea oamenilor și calitatea înaltă a vieții sunt niște fenomene neprețuite, care au devenit accesibile pacienților în secolele XX-XXI, cu evoluția științei farmaceutice. Și astăzi, ca niciodată, este important să știți, cum să folosiți corect ultimele performanțe ale medicinii și farmaceuticii. Spre exemplu, durata medie a vieții omului până la era terapiei cu antibiotice a constituit 40-45 ani, ceea ce este de două ori mai puțin decât speranța de viață a oamenilor în țările dezvoltate.

Sănătatea pacientului se află în centrul atenției activității noastre. Majoritatea preparatelor medicamentoase reprezintă medicamente vitale, care au foarte puțini analogi, și decaceea sunt atât de necesare pacienților, care luptă cu boli atât de grave, cum sunt cancerul, afecțiunile imunitare, patologiile sarcinii, ictusurile cerebrale, afecțiunile sistemului nervos și multe altele. Noi garantăm o deservire calitativă în livrarea, păstrarea și comercializarea medicamentelor, care necesită condiții speciale în cadrul transportării  de la uzina farmaceutică până la pacient. Noi avem o abordare foarte minuțioasă față de alegerea farmaciilor-parteneri și distribuitorilor farmaceutici pentru realizarea ulterioară a medicamentelor, garantând, astfel, calitatea și autenticitatea medicamentelor.

Medicina modernă reprezintă un aliaj de cunoștințe farmaceutice, de medicină generală și biologice, care se îmbogățesc cu descoperiri geniale și performanțe din științele aliate (bioinginerie, chimie, fizică și alte științe). Cel mai important instrument în munca medicului sau farmacistului modern este medicamentul. Posibilitatea de a avea acces la elaborările mondiale moderne și performanțele farmaceutice reprezintă necesitatea vitală a oricărui specialist din domeniul sănătății. Anume de aceasta depinde sănătatea națiunii, prezentul și viitorul său. Compania noastră propune specialiștilor medicamente calitative originale ale producătorilor mondiali de bază. Alegerea cu strictețe a partenerilor, propriul sistem de control al calității, efectuarea unui audit independent extern regulat ne permite garantarea calității preparatelor la toate etapele deplasării de la producători către pacienți.